Optik Spesialbutikken Jekta Storsenter
Meny

Optik Spesialbutikken Jekta Storsenter

Karlsøyveien 12 (Jekta Storsenter)

9015   Tromsø

  77 60 71 80

  jekta@spesialbutikken.no

Åpningstider

Man-fre: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-18:00

Optik Spesialbutikken i Nord Jekta Storsenter er en lokal optiker på Jekta Storsenter. Optik Spesialbutikken i Nord ble etablert i 1967 av Roald Skogvik på Stortorget i Tromsø. I 1997 flyttet optik i fra Riebergården til Lilletorget og åpnet en butikk til på Jekta Storsenter.

I tillegg til 11 dyktige butikkmedarbeidere består staben av seks erfarne optikere med spesial godkjenning på kontaktlinser. Vi er kjent som en butikk som yter god service og kvalitet. Optik Spesialbutikken i Nord har eget verksted i butikken. Vi sliper brilleglass, utfører lodding, sveising og diverse reparasjoner.

Vi har til en hver tid et stort utvalg av klokker og de siste trendene i brilleinnfatninger og solbriller. Vi har moderne utstyr for å kunne gi deg som kundene de beste brilleglassløsningene som finnes. Optik Spesialbutikken I Nord er forhandler av høykvalitets brilleglass fra Carl Zeiss Vision.
https://www.instagram.com/optikspesialbutikken/https://www.instagram.com/optikspesialbutikken/
Hos oss finner du et også et stort utvalg av kjente merke i alle prisklasser blant annet Certina, Tissot, Seiko, og mange fler. Vi kan også tilby reparasjon av de fleste armbåndsur og brilleinnfatninger.
 Velkommen til synsundersøkelse , profesjonell og hyggelig brilleprøving hos oss!